3D nyomtatás tervezés oktatás

Oktatás

Mivel a 3D nyomtató piac az évek során hatalmas átalakuláson ment keresztül, és rendkívül kedvező áron elérhetőek lettek bizonyos 3D nyomtatók, ezért elhatároztam, hogy elkészítem az elérhető árú oktatást is.

Minden képzés online elérhető, tehát nincs szükség letöltésre. Ezeket a oktatóvideókat teljes egészében én készítettem. Az összes tananyag a 3D nyomtatáshoz kapcsolódik. 3D nyomtatás oktatás Magyarországon kevésbé elérhető, mint más országokban. Kifejezetten nagy cégek foglalkoznak ilyen jellegű oktatással, amelyek 200.000-300.000 forintba kerülnek. Természetesen ezek az oktatások nagyon magas szintet és minőséget képviselnek, de azok, akik csak hobbi/kezdő szinten szeretnének 3D nyomtatással foglalkozni, számukra nincs alternatíva. Részükre készítettem ezeket a tanfolyamokat.

Ez a legnépszerűbb tanfolyamom, illetve a legrégebb óta elérhető. 3D tervezés tanfolyam kezdőknek is lehetne a címe, mivel itt megtanulhatsz a 0-ról 3D-ben tervezni, és olyan modelleket létrehozni, amelyeket természetesen ki is tudsz nyomtatni 3D nyomtatóval.

0
Tanulók száma

A második legkedveltebb tanfolyamom. Hogyha már meg tudod tervezni a 3D modellt, akkor itt az ideje, hogy megtanuld helyesen beállítani a nyomtató programot (köznyelven szeletelő program), ahhoz, hogy tökéletes nyomtatási minőséget kapj.

0
Tanulók száma

Ez egy új tanfolyam, amelyben a Creality Ender 3 összeszerelés a téma. Lépésről-lépésre haladok vele, és kiegészítem hasznos tanácsokkal, hogy pótóljam  amelyeket kihagytak a hozzá adott összeszerelési útmutatóból, sőt, vannak olyan fontos lépések, amelyeket nem is tüntettek fel benne! Ebben nyújt ez a tanfolyam segítséget, illetve tippek-trükkök is vannak benne, a gép működtetésével, fejlesztésével kapcsolatban.

0
Tanulók száma

Szintén egy új tanfolyam, amelyben hasznos tanácsokat adok, hogy szórakozás legyen a nyomtatás, ne pedig szenvedés. Amennyiben most kezded el a nyomtatást, vagy akár már több ideje nyomtatsz, akkor is ajánlom a számodra ezt a tanfolyamot.

0
Tanulók száma

Gyakran Ismételt Kérdések

Az oktatóvideók vásárlás után korlátlan ideig elérhetőek, hogy a saját tempódban tudj haladni.

Igen, bármennyiszer újra lehet nézni, azért, hogy biztosan meg tudd tanulni.

Igen, be is mutatom, hogy hogyan lehet letölteni őket.

Igen, fel tudod venni velem a kapcsolatot a Facebookon a 3Deft odlalon, illetve emailt is írhatsz a 3deft@3deft.hu címre

Mivel létre tudsz hozni saját modelleket, tehát pontosan olyanokat, amelyek számodra tökéletesek, és amelyeket ki is tudsz nyomtatni, hogy az ötletből valóság legyen.

Nem, általában egy alap informatikai tudás, minimális műszaki tudás elég, hogy ezeket a tanfolyamokat el tudd végezni.

Tudást ad, végzettséget nem, mivel nem iskolarendszerű képzés.

Természetesen! ÁFÁ-s számlát kapsz a képzésről, amelyet a Webuni Kft állít ki.

3D nyomtatás tervezés oktatás