3D Térszkennelés

Kiknek ajánljuk?

Eladó/Kiadó

– Házak
 – Lakások
– Irodák
– Üzemek
– Nyaralók
– Üdülők
– Telkek
– Csarnokok
– Ipari ingatlanok
– Mezőgazdasági ingatlanok

Vállalkozások

– Hotelek
– Szállodák
– Panziók
– Fürdők
– Éttermek
– Fagylaltozók
– Intézmények
– Edzőtermek
– Építőanyag centrumok
– Használtautó kereskedések

A 3D térszkennelés rendkívül hasznos az ingatlanpiacon. Az alábbiakban felsorolunk néhány olyan előnyt, amit a 3D térszkennelés nyújt ezen a területen:

– Interaktív virtuális túrák: A 3D térszkennelés lehetővé teszi a potenciális vevők számára, hogy interaktív virtuális túrákat tegyenek az épületben. A 3D modell segítségével a vevők lépésről lépésre bejárhatják az épületet, és megismerhetik annak minden részletét anélkül, hogy személyesen jelen lennének. Ez időt és költségeket takarít meg mind a vevők, mind az ingatlanügynökök számára.

  – Pontosabb és részletesebb bemutatás: A 3D térszkennelés segítségével az épületet sokkal részletesebben és pontosabban lehet bemutatni, mint a hagyományos fotók vagy videók segítségével. A vevők jobban átélhetik az épület térbeli jellemzőit, az elrendezést és a méreteket. Ez segít a vevőknek jobban megérteni az épületben rejlő potenciált és lehetőségeket.

  – Elősegíti a távoli megtekintést és döntéshozatalt: A 3D térszkennelés lehetővé teszi a vevők számára, hogy távolról, akár másik városból vagy országból is megtekinthessék az ingatlant. Ez különösen hasznos lehet azok számára, akik nem tudnak személyesen megjelenni egy megtekintésen, vagy akik nem szeretnének időt és pénzt költeni felesleges utazásokra. A távoli megtekintés lehetővé teszi a vevőknek, hogy hatékonyabban szűrjék az ingatlanokat, és csak a legígéretesebbekre koncentráljanak.

  – Jobb értékesítési eredmények: A 3D térszkennelés segítségével az ingatlanokat magasabb színvonalon lehet bemutatni, ami növelheti az értékesítési eredményeket. A vevőknek részletesebb információ áll rendelkezésre, és nagyobb bizalommal hozhatnak döntéseket. Emellett a 3D bemutatás segíthet kiemelkedni a versenytársak közül, és vonzóbbá teheti az ingatlant a potenciális vevő

Mennyibe kerül a 3D térszkennelés?

Alapárak

0 m2 – 59 m2         390 Ft/m2 (bruttó)
60 m2 – 99 m2       290 Ft/m2 (bruttó)
100 m2 felett          190 Ft/m2 (bruttó)

Az árak Székesfehérvár területére vonatkoznak.
Kiszállási díj Székesfehérvár területén kívülre 39 Ft/km (bruttó)

Kiegészítés

Az árakat úgy kalkuláltuk, hogy a maximális összeget jelenítjük meg. Ennél csak kedvezőbbek lehetnek, adott esetekben. Amennyiben a szkennelés “könnyű” kedvezményt biztosítunk az alapárból, pl: nincs emelet. Ezért minden esetben egyedi árat adunk, mint például csarnokok, üzemek esetében, ahol a nagy m2 miatt “elszállna” az árazás. 

Referenciák

Eladó ingatlan

Galgoland - Harmatosvölgyi ivó

Árajánlatkérés